De e-bike is dé duurzame mobiliteitsoplossing voor werkgevers die meegaan met hun tijd. De e-bike wordt steeds vaker ingezet voor zakelijk verkeer en verandert daarmee het straatbeeld. Met E-bike2work slaan we een nieuwe weg in en presenteren we een kostenbesparend e-bike sharing programma voor werkgevers.  En hiermee bieden we niet alleen een tegenwicht tegen files, parkeerproblemen en CO2 uitstoot, maar tevens een gezonder vervoersalternatief voor werknemers. 

Sector: Mobiliteit | Opgericht: 2016 | Geïnvesteerd: 2017


BRIDGE verbindt bedrijven en NGO’s. In een wereld met complexe problemen is samenwerking een onmisbaar ingrediënt bij de oplossing. Partnerships tussen bedrijven en goede doelen rukken op. Steeds vaker bundelen ze hun krachten en boeken ze resultaten die ze los van elkaar niet zouden behalen.

Als social venture richt BRIDGE zich specifiek op bedrijven en NGO’s die gezamenlijk maatschappelijke impact willen realiseren.

Sector: Zakelijke Dienstverlening | Opgericht: 2015 | Geïnvesteerd: 2016


I Love Beeing heeft als doel om samen met consumenten, overheden en het bedrijfsleven een positieve bijdrage te leveren aan de bijenstand (en die van andere bestuivers), biodiversiteit en natuur. Sinds 2011 heeft I Love Beeing zich met volle overtuiging ingezet voor het bevorderen van kennis over het belang van bijen voor ons voedselsysteem. De boodschap van I Love Beeing is tot nu toe een frisse en krachtige stem gebleken in de roep om gezonde ecosystemen. 

Sector: Agriculture | Opgericht: 2011 | Geïnvesteerd: 2014


Coverup

Afval bestaat niet, dachten de founders van CoverUp toen zij langs de overvolle afvalcontainers liepen bij een van Nederlands vooruitstrevendste visual branding organisaties. Van het een kwam het ander en na een gesprek met de directie en een aantal brainstormsessies met social entrepreneur en creatief multitalent Vani Bathala waren in no time de eerste productconcepten uitgewerkt. Een nieuwe social venture was een feit: CoverUp. 

Sector: FMCG | Opgericht: 2015 | Geïnvesteerd: 2015


cnopy

CNOPY is een nieuw merk met een missie: de verstoorde balans tussen mens, ecologie en economie herstellen. De sleutel ligt in voedselbossen. Het unieke ecosysteem van deze bossen levert een rijkdom aan nuttige en eetbare planten van superieure kwaliteit. Met een productie die vijf tot zeven keer hoger is dan die in de overheersende monocultuur vormen voedselbossen een reëel alternatief.

CNOPY ontwikkelt, produceert en vermarkt food en non-food producten gemaakt van ingrediënten uit voedselbossen. Zo creëren we vraag naar voedselbossen en zetten de voordelen op de kaart. We laten zien dat het anders kan. Een voorproefje van het eerste CNOPY product dat binnenkort op de markt zal verschijnen: Honey Voices.

Sector: FMCG | Opgericht: 2015 | Geïnvesteerd: 2015


 

 Cryptagon | Encryption for all.

Privacy beschermd. Veilig zakendoen. Cryptagon’s Switch biedt klanten moderne oplossingen voor databescherming met de hoogste veiligheidsniveaus om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevens- bescherming die in mei 2018 ingaat. Het is de grootste verschuiving van de privacywetgeving van de afgelopen 30 jaar en is door de globale digitalisering hard nodig.

Sector: Internet Security | Opgericht: 2017 | Geïnvesteerd: 2017