Wij ondersteunen gedreven en visionaire entrepreneurs bij de opbouw en exploitatie van hun social ventures.

Een social venture is in onze beleving een onderneming dat primair een evident maatschappelijk probleem wil oplossen en daar een business model aan heeft gekoppeld waarmee de onderneming (op termijn) geld verdient. Het maximaliseren van de financiële winst is daarbij niet het belangrijkste doel, maar wel noodzakelijk om steeds beter te kunnen bijdragen aan de oplossing van het maatschappelijk probleem.

Vanuit Bushwick zijn we altijd op zoek naar social entrepreneurs met vernieuwende en disruptieve ideeën die de samenleving verbeteren. Ideeën die daadwerkelijk het verschil maken en primair gericht zijn op de realisatie van positieve, duurzame en significante maatschappelijke impact. We houden van getalenteerde en tot op het bot gemotiveerde social entrepreneurs die niet bang zijn om te falen, gek genoeg zijn om hun (maatschappelijke) dromen na te streven en weten waar ze zelf goed in zijn (en waarin niet).

We ondersteunen deze pioniers bij het ontwikkelen en verder verfijnen van hun ideeën, businessmodellen en strategieën. We zorgen voor management en operationele support en helpen bij het samenstellen van slagvaardige teams. Indien nodig zorgen we voor de broodnodige financiële steun om snel te kunnen blijven schakelen.

Meer weten wat we voor jouw (potentiële) social venture kunnen betekenen?
Een afspraak is zo gemaakt.